Lizinta Greven
Lizinta heeft ruim 18 jaar ervaring in de retail en heeft verschillende management- en inkoopfunties bekleed in mode en bruidsmode. Door haar jarenlange ervaring weet ze precies waar medewerkers en managers tegenaan lopen in de winkel en ze weet die vertaalslag te maken voor leren en ontwikkelen.

lizinta@wise-opleiders.nl
bel Lizinta nu
Nelleke Mulder
Nelleke is al 30 eigenaar van de Nelleke Mulder Imago Groep in Sneek en Amsterdam. Ze geeft trainingen op het gebied van de eerste indruk in kleding, houding en gedrag. Bij grote modezaken traint ze medewerkers tot personal stylist en personal shopper. Naast gastvrijheid is goed advies van grote meerwaarde.

nelleke@wise-opleiders.nl
bel Nelleke nu
Sjoerd Bakker
Sjoerd is van oorsprong leerkracht basisonderwijs en heeft daarmee een pedagogische achtergrond. Sinds 2016 is hij voor zichzelf begonnen als ontwikkelaar van online trainingen voor horeca en als allround coach met focus op gedrag, houding en communicatie. Hij is een waardevolle consultant gebleken.

sjoerd@wise-opleiders.nl
bel Sjoerd nu
Wilmar Meijer
Binnen Wise Opleiders ligt de focus van Wilmar op de techniek. Al ruim 12 jaar is hij zelfstandig ondernemer en webontwikkeling is een van zijn specialiteiten. Omdat de techniek vrijwel geheel in eigen huis is bij Wise Opleiders, is eigenlijk niets onmogelijk en wordt een snelle doorontwikkeling gewaarborgd.

wilmar@wise-opleiders.nl
bel Wilmar nu
Previous
Volgende
Scroll naar top